BLIC – “Putin šalje Srbe na prvu liniju fronta”, srpski plaćenici u ruskoj vojsci pali u nemilost tamošnjih vlasti. List piše i o Novaku Đokoviću koji je sa 36 godina, pobedom protiv upola mlađeg protivnika, otpočeo borbu za odbranu titule na Australijan openu.

VEČERNJE NOVOSTI – “U lov na Srbe i dugim cevima”, o zastrašivanju srpskog stanovništva na severu Kosova. List piše i o tome da školski raspust neće biti produžen zbog virusnih epidemija.

DANAS – Region na Putinovom ili evropskom putu”, šta očekuje zemlje Zapadnog Balkana u 2024. List piše i da je Saša Milenković, brat inspektora Slodobana Milenkovića, smenjen sa mesta direktora Uprave carine Beograd, jer ga smatraju nepodobnim zbog rođaka koji je otkrio farmu Jovanjica.

NOVA – “Problem oko izbora rešiti kroz OEBS, mirni protesti i pravo i obaveza”, rekao američki ambasador za ovaj list.

INFORMER – “Ameri se obrukali u Jemenu”, piše list.

KURIR – Pod naslovom “Sunovrat mafije” list piše da su šestorica narko-boseva iz Srbije ubijena, dok su mnogi u zatvoru. “Snaga”, piše list o rekordnom ulaganju u Vojsku Srbije.

TELEGRAF – “Tramp kreće u lov na Bajdenovu glavu” o glasanju Republikanaca. “Dolazi 20.000 radnika iz Kenije” piše list o uvozu radne snage.

ALO – “Vučić sa svetskim liderima u Davosu” o sastanku na Svetskom ekonomskom forumu.

POLITIKA – “Pljačka srpske imovine po hrvatskom modelu”, u tekstu se tvrdi da Kurti otima resurse od ZSO i povratnika na Kosovo i Metohiju. List piše i da su baze ROSU nelegalno sagrađene na severu Kosova.