POLITIKA – “Policija i KFOR oko kontejnera, glasačke kutije ostale prazne”, o izborima na severu Kosova. “Trinaesta ubijena žena početka godine”, o poraznoj statistici u Srbiji.

ALO – Pokušaj ubistva nevenčane supruge “Pucao na bivšu i dvogodišnjeg sina”. O 36. Beogradskom maratonu u tekstu “Veličanstveno! Beogradom trčalo 10.500 maratonaca”.

BLIC – “Kontejneri, policija i retki Srbi na glasanju”, o izborima na severu Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izborima na severu Kosova koje su Srbi većinski bojkotovali, u tekstu pod naslovom: “Kurtijeva kontejner demokratija”. “Probili i drugu cev najdužeg tunela”, o radovima na deonici od Pakovraća do Požege.

DANAS – List piše o potencijalnim naslednicima predsednika Srbije Aleksandra Vučića na čelu Srpske napredne stranke: “Vučeviću najveće šanse”. “Udaranje po džepu ne smanjuje broj udesa”, o situaciji i kaznama u saobraćaju.

INFORMER – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na obeležavanju Dana sećanja na žrtve Jsenovca: “Srbi više neće trpeti zulum”. O izborima na severu Kosova:  “Na Kurtijeve izbore izaslo 2,4% birača”.

KURIR – “Srpsko ne Kurtiju: Masovni bojkot izbora na severu Kosmeta”, piše list.

NOVA – List piše da su lokalni izbori na severu Kosova, nadmetanje Beograda i Prištine, u tekstu pod naslovom: “Institucija nema dok strah i tenzije nikada nisu ni odlazili”. “Lekar u Srbiji ima 700 evra manju platu od medicinske sestre u Rumuniji”, o zaradama u domaćem zdravstvu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o Danu sećanja na žrtve Jasenovca u tekstu “Kada Srbima dozlogrdi, povratka nema”.