ALO – “Očekuje nas strašno nevreme”, list piše da je u gradovima u Srbiji na snazi crveni meteo alarm.

BLIC – Održani beogradski i lokalni izbori u 89 gradova i opština: “I birači se umorili, glasalo manje od 50%”.

VEČERNJE NOVOSTI – O lokalnim izborima koji su juče održani u 89 gradova i opština: “Manja gužva kraj kutija, opet nasilje opozicije”.

DANAS – List piše da je lista oko Srpske napredne stranke (SNS) na lokalnim izborima pobedila u Beogradu, Novom Sadu i skoro svim opštinama “Opozicija ima Niš, Stari grad i Vračar”. List piše da je na dan izbora zgrada Novosadskog sajma bila pretvorena u SNS kol centar, u koji je policija sprečavala novinare i opoziciju da uđu: “Napadnut novinar Danasa uglješa Bokić”.

INFORMER – List piše o lokalnim izborima koji su juče održani u Beogradu i još 88 gradova i opština u Srbiji: “Teror opozicije”.

KURIR – List piše da je lista oko SNS pobedila na lokalnim izborima u skoro svim opštinama u Srbiji: “Očekivano”.

NOVA – “Vučević proglasio apsolutnu pobedu”, list ocenjuje da su lokalni izbori protekli u senci starih neregularnosti. Istraživanje o alarmantnim podacima o nasilju, kriminalu i korupciji u Srbiji: “Od 255 prijavljenih huligana, osuđeno 60, na zatvor osmoro”.

POLITIKA – “Opozicija incidentima ometala izborni proces”, piše list. Autorski tekst predsednika Republike Srpske Milorada Dodika “109:84”.

SRPSKI TELEGRAF – “Pobednik”, o lokalnim izborima u Srbiji u kojima je koalicija oko SNS osvojila većinu glasova i odborničkih mandata.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *