ALO – List piše da Republički fond za zdravstveno osiguranje smanjuje liste čekanja “Vantelesna o trošku države i kod privatnika”.

BLIC – Pod naslovom “Potraga za devet glasova”, list piše o zahtevu Srbije za održavanje hitne sednice Saveta bezbednosti UN zbog situacije na Kosovu. “Proleće u februaru sa 20+ stepeni”, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – “Nova zamka Brisela: U EU jedino bez Kosova”, o pokretanju procedure da Ohridski sporazum uđe u pregovarački okvir pristupanja Srbije Evropskoj uniji. “Policija seče rute migranata na Drini”, o štabu Ministarstva unutrašnjih poslova u Malom Zvorniku.

DANAS – Na naslovnoj strani lista piše samo “Slavko Ćuruvija 1949-1999-2024”, nakon odluke Apelacionog suda da oslobodi četvoricu pripadnika Resora državne bezbednosti optuženih za ubistvo Ćuruvije.

NOVA – Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović u intervjuu navodi “Jedini izlaz iz krize je da vlast prizna krađu i ponovi izbore”. O oslobađajućoj presudi optuženima za ubistvo Ćuruvije, list piše pod naslovom “Pucanj tužilaštva i suda u suđenje ubicama Ćuruvije”.

INFORMER – O dešavanjima u opoziciji “Lutovac i Zelenović neće više sa Đilasom”.

KURIR – List piše o zahtevima roditelja da pedijatri daju garancije da vakcine nisu štetne za decu “Suludo”.

POLITIKA – O rezultatima izbora i strankama koje nisu prešle cenzus u tekstu “Krah desnice u sudaru sa naprednjačkim zidom”. Predsedavajući Vojnog komiteta EU, general Robert Briger navodi “Srbija pouzdan partner u oblasti bezbednosti”.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o hapšenju zbog piraterije filma “Nedelja” o pevaču Džeju Ramadanovskom “Zbog Džeja u ćuzu”.