ALO – “Žujović radikalizovan u ilegalnom mesdžidu” list piše o tome kako je napadač, koji je ustrelio žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu, pripreman za zločin. “Strava i užas” list piše kako Ukrajinci surovo ubijaju ruske zarobljenike.

BLIC – Nova agonija na severu Kosova jer je “Više od 100 porodica dobilo zahtev da napusti domove”. Na lošiji skor đaka na ispitima uticala je i onlajn nastava: “Korona generacija zakazala na maturi i prijemnima”. Početak dugog toplotnog talasa “Kuvaćemo se danju na 38, a noću na 28 stepeni”.

VEČERNJE NOVOSTI – Prema sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću “Mržnja opozicije prešla je sve granice”. Propao pokušaj EU: “Evropa ne može bez ruskog gasa”. Priprema se izmena zakona, te “I samostrel u promeni propisa o oružju”.

DANAS – Sukob gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i ministra Gorana Vesića otvara pitanje jedinstva vladajuće stranke, a “Vrh SNS ćuti, čekaju se poruke preko tabloida”. Protest protiv demontiranja Starog Savskog mosta: “Nema rešenja o rušenju, Beogradu fale dva mosta”. Kakve veze ima iskopavanje litijuma sa širenjem kineskog Minta u Srbiji: “Važna saradnja kompanija Rio Tinto i InoBat”.

NOVA – Funkcionisanje Beograda dovedeno u pitanje: “Grad pliva u poplavama i grca u dugovima”. Sedam proizvoda iz Srbije nepoželjno na tržištu EU: “Toksini u brašnu, pesticidi u vrganjima i norovirus u kupinama”. Deset razloga zbog kojih može da se zabrani putovanje u inostranstvo: “I zbog manjka keša mogu da vas vrate sa granice”.

INFORMER – “Bolesnici” o pozivanju na ubistvo sina predsednika države i vređanju članova vladajuće stranke. “Đinđićev ubica prešao u muslimane” list piše da je Miloš Simović, član zemunskog klana, prešao u islam.

KURIR – “Ljudina” žandarm iz Srbije pronašao nestalu devojčicu u Grčkoj. “Dežurni krivac” Srbija i predsednik države Aleksandar Vučić na meti zapaljivih poruka iz Sarajeva, Podgorice, Prištine, Zagreba…

SRPSKI TELEGRAF – O izborima u Francuskoj “Francuzi se plaše krvavih nemira”.

POLITIKA – Centralna tema francuski izbori: “Dan odluke za Francuze”. Direktor Akademije za nacionalnu bezbednost Dragan Simeunović kaže: “Napadi hladnim oružjem su novi trend u islamskom terorizmu”. O infrastrukturi: “Završen novi terminal na aerodromu u Nišu”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *