BLIC – Epidemiolog Branislav Tiodorović o povećanju broja inficiranih korona virusom u Srbiji „Za sedam dana odluka o školi zbog korone“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiološkoj situaciji u turističkim destinacijama „U Grčkoj i Crnoj Gori sve bukti od korone“. „Alimentaciju plaća svaki treći otac“, o izbegavanju obaveza od strane očeva prema deci nakon razvoda.

DANAS – List prenosi šta su korisnici Tvitera pitali američkog ambasadora Kristofera Hila povodom poziva da mu se obrate u vezi sa odnosima Srbije i SAD „Da li je jači Roki ili Rambo, ko će biti novi premijer Srbije?“. Povodom obrazloženja Saveta Regulatornog tela za elektronske medije o dodeli nacionalnih frekvencija „Amnezija REM-a za nasilje i govor mržnje“.

INFORMER – Nakon sastanka kosovskog premijera ALjbina Kurtija sa ambasadorima Kvinte, list navodi „Zapad podržava ‘Kurtijev rat’?“. „Ukrajina zatvorila naftovod za Evropu“, piše list.

KURIR – Iz Evropske komisije poručuju za list „Pomažemo Srbiji da smanji zavisnost od ruskog gasa“. „Precrtan zbog netrpeljivosti sa Vasilijem Micićem“, o navodnom razlogu zbog kog je Miloš Teodosić isključen iz košarkaške reprezentacije.

NOVA – Intervju sa profesorom Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivšim predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem „Za Vučića je opstanak na vlasti pitanje ostanka na slobodi“. „Pobuna seljaka“, o protestima poljoprivrednika koji su se u utorak održali u Novom Sadu i drugim mestima u Srbiji.

POLITIKA – List piše o razgovorima o formiranju nove vlade Srbije „Vesić: Mandatar iz SNS-a i komotna većina u parlamentu“. „Sedmi talas korone opasan za starije i hronične bolesnike“, o povećanju broja kovid pacijenata.

SRPSKI TELEGRAF – „Hapse Trampa“, nakon što je FBI pretresao kuću bivšeg predsednika SAD, piše list. List navodi o dogadjajima iz avgusta 1995 – „ko je minirao plan Z-4 i prodao Krajinu“.