BLIC – “Bastać predsednik Skupštine, podrška stigla od SNS” o raspletu na opštini Stari grad. “Vimbldone, čuvaj se, Novak se naljutio” o kritikama koje je Đoković uputio delu publike.

VEČERNJE NOVOSTI – “Osvojila čak tri miliona glasova više, a izgubila” o izbornom sistemu u Francuskoj i rezultatu desnice. “Bestidni Britanci u ratu sa Đokovićem” o neprijatnosti koju je srpski teniser doživeo na Vimbldonu.

DANAS – List prenosi izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa “Ivica Dačić je SPS pretvorio u Vučićev privezak”. “Združeni udar vlasti i tabloida na novinare” o hajci protiv Srđana Škora i izvlačenju njegove izjave iz konteksta.

NOVA – “Bastaća SNS podržao za predednika Skupštine” o formiranju vlasti na Starom gradu. “Na IT smerove se prijavilo 1.300 studenata manje” o opadanju interesovanja za programerske smerove na fakultetima.

POLITIKA – “Orbanova mirovna misija izazvala bes u Briselu” o reakcijama nakon posete mađarskog premijera Rusiji i Ukrajini. “Srbija čvrsto za Dejtonski sporazum i integracije Srpske” o poseti predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić Republici Srpskoj.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *