DANAS – “Opozicija preti da neće učestovati na izborima”, piše list. “Sve liste da se proglase do petka”, kazao je predstavnik pokreta “Kreni-Promeni” Savo Manojlović.

ALO – “Opozicione liste pune fantoma”, piše list o tome da su kandidati na opozicionim listama menjali prebivalište u prethodnih 11 meseci. “Vučićeva borba”, o diplomatskim aktivnostima preduzetim kako bi se sprečilo glasanje o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

BLIC – “Antibojkot opozicija sada preti bojkotom”, o predizbornim dešavanjima zbog obaranja opozicionih izbornih lista. “Dodatne mere bezbednosti u svim školama”, rekla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

VEČERNJE NOVOSTI – “Cigarete skuplje za 10 dinara”, piše list. “Saseći ideju o pravoslavnoj crkvi BiH”, piše list o stavu Sabora Srpske pravoslavne crkve.

INFORMER – “Ruše se laži o ‘genocidu’ u Srebrenici”, piše list o navodima da će glasanje o rezoluciji u UN biti odloženo. “Ukrajina je gotova ako padne Harkov”, o rusko-ukrajinskom ratu.

KURIR – “Bruka opozicije sa izbornim listama”, piše list o obaranju lista opozicionih stranaka. List piše o finalu ABA lige u kom će se večeras ponovo susresti Zvezda i Partizan.

NOVA – “Vlast obara liste, opozicija preti blokadom izbornog procesa”, piše list uoči predstojećih izbora. “SNS nema većinu u Nišu”, kazao je je kandidat koalcije “Biramo Niš” Đorđe Stanković.

POLITIKA – “Dušan Knežević na čelu Tužilaštva za ratne zločine”, saznaje list. “Počeo Sabor Srpske pravoslavne crkve”, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – “Trojica vladika izdala Porfirija”, piše list o navodima da neke vladike sarađuju sa Zapadom i kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem. “Veliki pakt Sija i Putina”, o najavi da će ruski predsednik posetiti Kinu.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *