BLIC- Ko će i kako odgovarati za dečje zločine i nasilja “Deca mogu u pritvor, roditelji na robiju”. Kreće novi sistem naplate prevoza u Beogradu “Od danas u autobuse sa SMS kartama”. Šokantna odluka Đokovića “Novak zatvara teniski centar u Beogradu?”.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić o mitingu 26. maja “Skup nade, a ne ljutnje i mržnje”. Uništene britanske granate “Uranijum uspaničio Ukrajince”, piše list.

DANAS- Uzavrela atmosfera u gradovima Srbije pred “narodni miting” Srpske napredne stranke “Dve crvene, sendvič i voda, pa na miting SNS”. Apel građana, javnih ličnosti, intelektualaca pod nazivom Zahtev za odgovornost i prestanak nasilja: “Podržati sve vidove otpora režimu”.

INFORMER- Opoziciji ništa nije sveto “Spremaju haos na Spasovdan”, piše list.

KURIR- Podaci tužilačkog odeljenja za maloletnike “Crna statistika, 927 maloletnika počinilo krivična dela u 2022. godini”. Taktika mađarskog premijera “Viktor Orban stopirao EU da šalje oružje Ukrajini”. Lepe vesti “Drva i pelet jeftiniji za 30 odsto”.

NOVA – O protestima poljoprivrednika širom Srbije pod naslovom “Pobuna seljaka”. Kako reći ne kada naprednjaci narede da se ide na miting “Mediji i nevladin sektor kao lek za pritiske vlasti”, piše list. Šapić predstavio novi sistem javnog prevoza u Beogradu “Karte se plaćaju i SMS-om, od danas vožnja 50 dinara”.

POLITIKA- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže “Neću da razgovaram sa onima koji cepaju srpsku zastavu”. O ratovima koje je Vašington pokrenuo posle 11. septembra 2001. godine, pod naslovom “Zastrašujući učinak američke borbe protiv terorizma”.

SRPSKI TELEGRAF – Stranci, Hrvati i opozicija zloupotrebili tragediju “Ovo je plan za rušenje Vučića”, piše list. List, uz ocenu “bravo za državu”, piše da “oboleli od raka besplatno zamrzavaju ćelije za potpomstvo”.