BLIC – Pod naslovom “Ko je sipao deci u piće medicinski alkohol” list piše o trovanju maloletnika u beogradskom noćnom klubu. “Pet ključnih dilema o beogradskim izborima”, Beograd između nove vlasti i novog glasanja, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – “Tinejdžere truju bez ikakvih posledica”, o točenju alkohola maloletnicima. O položaju Srba na Kosovu “Srbima otimaju socijalu”.

DANAS – O potencijalnom sastavu Privremenog organa “Opozicija i sada može da vlada Beogradom”. “Troškovi ogromni, a saobraćaj u kolapsu” najavljena rekonstrukcija Pančevačkog mosta trajaće duže od 1.000 dana.

INFORMER – List piše o posledicama odluke da se platni promet na KiM obavlja u evrima “Srbi zbog Kurtija ostali i bez socijalne pomoći”. O zahtevima opozicije da istražni tim iz inostranstva dođe u Srbiju, list piše: “Đilas bi Srbiju predao Zapadu”.

ALO – List piše da je u Beogradu rejting prozapadne opozicije pao na 25 odsto. “Prvo palili Vučića, sad bi da gori Srbija”, pišelist o tenzijama u odnosima Srbije i Hrvatske.

KURIR – O odluci Ustavnog suda: “Sve oštećene porodilje dobiće obeštećenje”. List prenosi procene britanskog magazina “Beograd, Leskovac, Kragujevac, Zrenjanin i Subotica među top 10 mesta za investitore”.

NOVA – “Bitka za istragu” članovi koalicije Srbija protiv nasilja sledeće nedelje putuju u Brisel, a zatim u Pariz. “Požar, upad u objekat, pa onda njegovo rušenje”, šta je prethodilo kupovini zemljišta u Bloku 63 na Novom Beogradu.

POLITIKA – “Ne busamo se u grudi, ali branimo svoj stav”, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić o neuvođenju sankcija Rusiji. Zbog zabrane dinara na Kosovu otežena isplata socijalne pomoći “Kurti udara i na roditeljski dodatak”.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o sankcijama Rusiji “Prijateljima se ne uvode sankcije”. List pod naslovom “Drama” piše da na Kosovu nema isplate ni socijalne pomoći.