BLIC – List piše da je najjbolji svetski teniser Novak Đokovič zbog povrede napustio turnir “Rolan Garos”, u tekstu pod naslovom: “Šok”. “Druga strana izbora – Srbi vole doktore političare”, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – “Noletu povreda istrgla 25. slem”, o povlačenju zbog povrede, tenisera Novaka Đokovića s turnira “Rolan Garos” u Parizu.

DANAS – “Vuku Cvijiću ‘Staša Matinković’, ‘Nikola Burzan’ Jeleni Diković”, o nagradama beogradskog lista Danas. List piše o pozivu opozicionarima na građansku neposlušnost predstavnika pokreta “Kreni Promeni” Sava Manojlovića, u tekstu pod naslovom: “Pozvani za sada prilično uzdržani”.

INFORMER – “Savo preti nasiljem i haosom na ulicama!”, piše list o pozivu lidera pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića opoziciji da se odreknu mandata u lokalnim i u republičkom parlamentu, i da od subote počnu proteste na ulicama.

KURIR – U tekstu “Reset” list prenosi procene analitičara da i zadovoljna vlast i nezadovoljna opozicija imaju tri godine da nauče lekcije, nakon lokalnih izbora održanih 2. juna.

NOVA – “Opozicija u Nišu brani pobedu”, piše list. “Manojlović pozvao opoziciju da napusti Skupštinu”, piše list o pozivu predstavnika pokreta “Kreni-promeni” Sava Manojlovića.

POLITIKA – “Đoković se povukao sa Rolan Garosa”, o povredi tenisera Srbije. “Plaćanje domaćom ‘Dinom’ moguće i u inostranstvu”, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – “Đilas: Niste imali nikakve šanse, Savo: Svi da napustite skupštinu”, o različitim stavovima u opoziciji nakon objavljivanja rezultata lokalnih izbora u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

ALO – “Ko je kriv za poraz?”, list piše da lideri opozicije traže odgovorne za poraz na lokalnim izborima, održanim 2. juna.