ALO – “Anđela odbila da glumi sa Lečićem”, o odluci glumice Anđele Jovanović da ne glumi sa Branislavom Lečićem, zbog čega je on tužio.

BLIC – “Trotineti moraju da se registruju do 15. juna”, piše list. List piše o pritiscima na prosvetne radnike, u tekstu pod naslovom: “Roditelji dolaze u školu sa advokatima”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Kandidature i Trampov i Bajdenov san”, o američkim predsedničkim izorima. “Krila sam ovu pobedu skoro osam meseci”, kazala je pobednica kviza “Potera” Sanja Pavlović.

DANAS – List prenosi pisanje istraživačkog portala KRIK, u tekstu pod naslovom: “Deo državnog vrha bio na vezi sa Darkom Šarićem”. List piše da je predsednik Srbije Alsandar Vučić napunio 54 godine, u tekstu pod naslovom: “Predsednikom rodjendan – od bakljade do čestitike”.

KURIR – List piše o opoziciji pred ponavljanje gradskih izbora u Beogradu pod naslovoma: “Podeljeni”. “Heroji korone”, o zdravstvenim radnicima preminulim u vreme epidemije korona virusa.

NOVA – “Gradjanski otpor ako uslovi i za nove izbore ne budu fer”, piše list o “potezima opozicije ukoliko izborna pravila ne budu poboljšana”. List prenosi pisanje KRIK-a o detaljima krivične prijave policije iz 2022, u tekstu pod naslovom: “Bivši ministar policije i šef u BIA pomagali Šarićevom klanu “.

POLITIKA – List piše o tome zašto delu opozicije smeta 28. april kao mogući datum za održavanje izbora u Beogradu, u tekstu pod naslovom: “Žar za promenama ili za prazničnim odmorom”. “Brnabić: Srbija održala rast uprkos krizama”, o izjavi premijerke Ane Brnabić, na 31. Kopanik biznis forumu.

SRPSKI TELEGRAF – “Ovo su ministri u novoj vladi”, list piše o mogućim ministrima.

INFORMER – “Đilasovci opsednuti nacistima”, piše list o stavu opozicije prema vlasti.