BLIC – “U parlamentu kao na derbiju”, o atmosferi na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije. Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus rekao u Sarajevu “Zabrinut sam zbog Balkana”.

NOVA – Nacrt rezolucije Evropskog parlamenta o decembarskim izborima u Srbiji je “Evropski šamar Vučićevom režimu”. List piše o sednici Skupštine u tekstu “Partijska policija obezebđivala Skupštinu sazdanu na krađi”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Zakletva u hodniku, uz psovanje i pištaljke” o sednici Skupštine Srbije. List piše i o vršnjačkom nasilju u Nišu “Tukle je kamenjem i oterale iz škole”.

DANAS – “Opozicija u obruču policije” o strogim bezbednosnim merama u parlamentu. “Vučić u meni traži alibi nakon farse od presude”, rekla je Branka Prpa o oslobađajućoj presudi za ubistvo njenog partnera, novinara Slavka Ćuruvije.

INFORMER – List piše o konstituisanju Skupštine Srbije pod naslovom “Đilas u parlamentu psovao kao kočijaš”.

KURIR – “Nemoć: opozicija opet pravila nerede u Skupštini”, piše list o polaganju zakletve u holu parlamenta. List prenosi izjavu princa Aleksandra Karađorđevića o zdravstvenom stanju britanskog kralja “Svim srcem želim da moj rođak Čarls ozdravi”.

POLITIKA – O prvom skupu novog saziva parlamenta “Konstituisan novi saziv Narodne skupštine”. O oslobadjajućoj presudi okrivljenima za ubistvo novinara “Ništa ne može da promeni presudu u slučaju Ćuruvija”.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o navodnim planovima bivšeg američkog predsednika u tekstu “Potresi nakon izbora u Americi: Trampov plan za Balkan”.

ALO – O konstitutivnoj sednici sednici parlamenta list piše: “Bruka – Đilas divljao u Skupštini u Kurtijevom maniru”. List piše o bolesti britanskog monarha “Čarls ima rak, Vilijam preuzima dužnost”.