BLIC – “Zbog napada na profesora, dečak može da završi u domu”, o protestu prosvetara u Bačkoj Palanci zbog incidenta u Tehničkoj školi u tom gradu.

VEČERNJE NOVOSTI – “Spajić trajno kvari odnose sa Beogradom”, povodom najave da će Crna Gora u Ujedinjenim nacijama glasati za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

DANAS – Analiza Istraživačkog centra Demostat o političkim emisijama na Javnom medijskom servisu “Debate na RTS su simulacija”. List piše da je policija privela osmoro aktivista Društva srpsko-kineskog prijateljstva “Završili u preventivnom pritvoru zbog Si Đinpinga”.

NOVA – List piše da je firma ministra bez portfelja Novice Tončeva od države dobijala milionske ugovore: “Tončev dobijao poslove od Carine i ministarstava”. “Koalicioni partneri podržavaju Šapićevo nasilje”, list navodi da je kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić upućivao otvorene pretnje.

POLITIKA – O usvojenim izmenama zakona o jedinstvenom biračkom spisku “Skupštinska rasprava u duhu predizborne kampanje”. “Podgorici Srebrenica važnija od Jasenovca”, o najavljenoj podršci Crne Gore Rezoluciji o genocidu u Srebrenici u UN.

KURIR – “Meta”, na Vračaru sprečeno ubistvo Luke Bojovića, piše list. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića: “Podrška”, Borićemo se do poslednjeg trenutka za čast i obraz, hoću da svet dovedem u Srbiju.

SRPSKI TELEGRAF – Izetbegovićev ratni savetnik, profesor sa Harvarda, otkrio: “Radim na ukidanju Srpske 20 godina”. List piše i da je “Evrovizija u senci velikih skandala” i da predstavnica Srbije Teja Dora večeras nastupa u finalu.

INFORMER – “Putin krenuo na Harkov”, piše list. List prenosi i predviđanja košarkaša Nenada Krstića koji smatra da “Jokiću više neće dati da bude MVP”.

ALO – Aljbin Kurti u Leposaviću skida srpske zastave pred svetog Vasilija, piše list. “Srbi zbog izdaje neće na more u Grčku i Crnu Goru”, razočaranje u “bratsku ljubav”, piše list.