ALO – “Napadač na skuteru pozirao pred kamerama”, piše list o mladiću koji je pre nekoliko dana na Smederevskom putu nadomak Beograda pucao na drugu osobu.

BLIC – “Uhapšena nasilnica koja je pretukla nastavnicu”, list prenosi najavu tužilaštva da će tražiti najoštriju kaznu za majku učenika koja je napala nastavnicu u osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – “Zašto su škole postale bojišta”, analiza lista povodom učestalih slučajeva nasilja u školama.

DANAS – O napadima na tri prosvetara u jednom danu list piše u tekstu “Ništa nismo naučili iz majskih tragedija”. Intervju sa novinarom Andrejom Gnjotom, koga srpske vlasti žele da izruče Belorusiji “Srbiji ne treba beloruska krv na svojim rukama”.

INFORMER – “Orlovi spremni za čudo”, o reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

KURIR – “Srbija može da napravi čudo protiv Engleske”, uveren je fudbaler Dušan Vlahović, uoči meča reprezentacija Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

NOVA – List navodi da su sve glasnije priče o povratku bivšeg šefa BIA u MUP “Tomislav Radovanović viđen za direktora policije”. O nasilju nad prosvetarima “Nastavnike tuku i đaci i roditelji”.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednice Skupštine Ane Brnabić povodom nekoliko napada na prosvetne radnike “Celo društvo da osudi nasilje nad prosvetarima”. “Počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu”, o početku 17. Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj.

SRPSKI TELEGRAF – “Orlovi će leteti visoko”, prenosi list prognozu numerologa o učešću reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu.