BLIC – List piše o poseti izaslanika Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država Beogradu “Šta nam donosi ‘velika petorka'”. O izboru “Najdomaćin 2023” koje organizuje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – “Ministarka Tanasković: Pozivam poljoprivrednike da se prijave za ‘Najdomaćina'”.

VEČERNJE NOVOSTI – “‘Prokop’ otvoren posle 50 godina!”, list piše o otvaranju nove zgrade železničke stanice u Beogradu. “Naklon junacima, dali nam slobodu”, o obeležavanju godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

DANAS – “U SNS ostali samo poslušnici”, list piše da Srpska napredna stranka obeležava 15 godina od osnivanja bez kadrova koji su bili u njoj od prvog dana. O poseti Beogradu izaslanika EU, SAD, Francuske, Nemačke i Italije “Vučić sateran u ćošak posle nasilja u Banjskoj”.

INFORMER – “SAD spremaju Izrael za ‘meki’ napad na Gazu”, navodi list. O sastanku ruskog i mađarskog predsednika, Vladimira Putina i Viktora Orbana u tekstu “Panika u NATO”.

KURIR – O novoj staničnoj zgradi železničke stanice Prokop list piše pod naslovom “Lepotica”.

NOVA – List pred posetu izaslanika Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država Prištini i Beogradu piše: “Velika petorka disciplinuje Vučića i Kurtija”. “Saglasili se oko liste, spore se oko mandata”, o pregovorima proevropskih stranaka koje organizuju proteste “Srbija protiv nasilja” o zajedničkom izlasku na izbore.

POLITIKA – “Vučić otvorio stanicu Prokop” o otvaranju nove zgrade železničke stanice. Intervju sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem “Članstvo u EU je nedostižno u doglednoj budućnosti”.

SRPSKI TELEGRAF – O upotrebi američkih projektila u ratu u Ukrajini, list piše “Operacija Vilin konjic razorila aerodrom, Putin sprema krvavu osvetu”. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja zgrade železničke stanice Prokop: “Nismo odustali i ovo je rezultat.