ALO – “Brisel uvlači Evropu u rat”, tvrdi premijer Mađarske Viktor Orban. U tekstu “Završićeš kao Fico” o pretnjama premijeru Gruzije Irakliju Kobahidzeu.

BLIC – “Šta znači rezolucija o Srebrenici”, povodom usvajanja rezolucije u Ujedinjenim nacijama.

VEČERNJE NOVOSTI – “Amerika preti nestaće Srpska ako ode iz BiH!”, list piše o reakcijama Sjedinjenih Američkih Država na najavu zahteva za otcepljenje Republike Srpske, od strane njenog predsednika Milorada Dodika.

DANAS – Povodom izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN “Uzdržanost u glasanju ne znači protivljenje”. Izjava funkcionera Demokratske stranke povodom slavlja koje je u gradovima u Srbiji održano nakon glasanja o rezoluciji o Srebrenici “Srđan Milivojević: Ruganje žrtvama rata u BiH”.

INFORMER – O izglasavanju rezolucije o Srebrenici u UN, list piše pod naslovom “Trijumf, Srbija odbranila istinu i svoj obraz”. List prenosi tvrdnje mađarskog premijera Viktora Orbana “NATO se sprema za rat protiv Rusije”.

KURIR – Pod naslovom “Mučno”, list piše o početku suđenja Urošu Blažiću zbog masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju. O sednici Generalne skupštine UN, list piše u tekstu “Šah-mat, veliki uspeh naše diplomatije”.

NOVA – “Zloupotreba rezolucije”, list ocenjuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izglasavanje rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama koristi za utvrđivanje sopstvenog rejtinga. O protestu Ekološkog ustanka ispred ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture “Ćuta ‘posetio’ Vesića i tražio da pokaže ugovor o Generalštabu”.

POLITIKA – Intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem “Velike sile potcenile su našu spremnost za borbu”. Reakcije na usvajanje rezolucije o Srebrenici “Sada je jasno ko su pravi prijatelji Srbije”.

SRPSKI TELEGRAF – “Vučiću spremaju strašnu osvetu”, navodi list, govoreći o nastupu predsednika Srbije na sednici Generalne skupštine UN na kojoj je usvojena rezolucija o Srebrenici. O lideru Novog lica Srbije Milošu Parandiloviću u tekstu “Izbačen iz SNS, a sad je glavni u opoziciji”.