ALO – Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Haraščenko u intervjuu za list kaže “Srbi nisu genocidni, u Srebrenici se desio zločin”. Intevju s novom ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Jelenom Žarić Kovačević: “Radiću marljivo”.

BLIC – “O ukidanju carina, satelitima, letećim automobilima”, list piše o poseti predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji. Povodom godišnjice masovnih ubistava u Maloj Dubomi i Orašju: “Godina prođe 4. maj nikad”.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa premijerom Milošem Vučevićem “Republika Srpska živi i živeće, Srbija je voli, biće uvek uz nju”. Uskršnja poslanica patrijarha Srpske pravoslavne crkve – “Porfirije: Svako drugo brdo gde žive Srbi je golgota”.

DANAS – “Ujedinjeni u bolu”, list piše da je veliki broj građana i javnih ličnosti obeležio godišnjicu masovnog ubistva u beogradskoj oglednoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Bivši direktor Elektroprivrede Srbije Miroslav Tomašević za list kaže “Poslovanje EPS-a beleži pad”.

INFORMER – “Bol nikada neće proći”, o godišnjici masovnih ubistava.

KURIR – Premijer Srbije Miloš Vučević u intervjuu za list kaže “Nova vlada je spremna za borbu za samostalnu i nezavisnu Srbiju”.

POLITIKA – Vaskršnja poslanica Srpske pravoslavne crkve: “Svet zaboravlja genocid nad Srbima”. Sećanje na masakr u beogradskoj osnovnoj školi “Dan kada je sve stalo”. O godišnjici ubistva devetoro mladih u selima kod Mladenovca “Dubona i Malo Orašje čekaju istinu i pravdu”.

SRPSKI TELEGRAF – List u tekstu pod naslovom “Tajna večera Šolca i Makrona”, piše da su se visoki evropski zvaničnici uznemirili što kineski predsednik dolazi u Srbiju.