BLIC – “Vulin podneo ostavku u BIA”, o ostavci direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina, koji je letos stavljen na crnu listu sankcija SAD. Povodom pola godine od masovnog ubistva u selima kod Mladenovca “Overavao žrtve dok su ga molile za život”.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izbornoj listi Srpske napredne stranke “I Rebrača juri mandat u Skupštini”. O tragediji u “Lubnici” kod Zaječara “Dvojica rudara poginula dok su čistila bunker”.

DANAS – “Aleksandru Vulinu odzvonilo nakon Banjske”, o ostavci koju je podneo direktor BIA. “Državni vrh izmislio da naš list napada porodicu predsednika Srbije – Ministar preti: ‘Danas će da plati zbog Vučića'”, piše Danas.

NOVA – List piše o ostavci direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina “Vulin otišao sa čela BIA”. Ispovesti porodica ubijenih učenika u masovnom ubistvu u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u tekstu “Odgovor društva lišenog ljudskosti bio je dodatni pucanj u sve nas”.

INFORMER – O podnošenju ostavke direktora Bezbednosno-informativne agencije “Vulin otišao iz BIA”.

ALO – Tragedija u Novom Sadu: “Tinejdžerka nožem izbola teču”, piše list.

KURIR – “Monstruozni napadi na Vučićevu porodicu” list piše povodom teksta koji je izašao u listu Danas. “Poruka Hasana Nasralaha”, No govoru vođe Hezbolaha upućenom Izraelu i SAD-u.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom “Ponosan sam na braću iz Hamasa” list piše o govoru podrške vođe Hezbolaha Hasana Nasralaha.

POLITIKA – “Vulin: SAD i EU traže moju glavu”, o obrazloženju koje je povodom ostavke dao direktor BIA Aleksandar Vulin. “Zgrada bivše pošte u Savskoj 2 u Beogradu biće uklonjena”, list piše o planovima za uređenje tog dela grada.