ALO – “Orban u misiji za mir”, o poseti mađarskog premijera Rusiji i susretu sa predsednikom te zemlje Vladimirom Putinom. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Protiv Srbije se vodi hibridni rat”.

BLIC – List piše da je u poslednjih nedelju dana zabeleženo 15 slučajeva malih boginja: “Male boginje haraju Srbijom”.

VEČERNJE NOVOSTI – Povodom izjava kosovskog premijera Aljbina Kurtija “Kurti ponovo poziva NATO da ih ‘brani’ od Beograda”.

DANAS – “Vratili smo se u Srbiju misleći da smo bezbedni”, izjava novinarke Ane Lalić Hegediš povodom toga što je iz kućnog pritvora pobegao muškarac okrivljen da joj je slao preteće poruke. O verbalnom sukobu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem u tekstu “Neću da se povlačim pacovima”.

INFORMER – List piše da je predsednik Srbije demantovao navode medija da su odnosi Srbije i Rusije zahladneli. “Bajden zreo za ludnicu” o psihičkom stanju predsednika SAD-a.

KURIR – “Startuje proivodnja električnih automobila u Kragujevcu”, piše list. 

NOVA – List piše da su beogradske bolnice KBC Zvezdara, Bežanijska kosa i Zemun zatrpane pacijentima: “Zbog požara u ‘Mišoviću’ rasulo u svim bolnicama”. Intervju poslanice Ekološkog ustanka Danijele Nestorović “Podrška domaćih lobista ‘Rio Tintu’ je čin izdaje”.

POLITIKA – O rezultatima izbora u Ujedinjenom kraljevstvu: “Kir Starmer i zvanično premijer Velike Britanije”. Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Kurti sanja uniformu, a ja razvijenu Srbiju”.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o iskopavanju litijuma kao razvojnoj šanski Srbije. “Novi lider Britanije napao Srbe za genocid” o Kiru Starmeru koji je juče preuzeo premijersku funkciju.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *