BLIC – O najavi da će od decembra voz kroz Vojvodinu saobraćati brzom prugom “Od Beograda do Subotice ‘Soko’ stiže za sat i 10 minuta”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Jedan narod jedan sabor”, o poseti delegacije Republike Srpske Beogradu i održavanju manifestacije “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”.

DANAS – List obeležava 27. godina od izlaska prvog broja “Kako nam je Vučić čestitao rođendan”. Izjava funkcionerke Stranke slobode i pravde Marinike Tepić “Propuštene su prilike i to za sitan ćar”.

NOVA – List piše da je opozicija u biračkom materijalu u Nišu pronašla “frapantna” kršenja zakona “‘Biramo’: Niš ključa zbog epske krađe izbora”. “Skandal na FPN”, list navodi da je tokom izbora Slaviše Orlovića za dekana Fakulteta političkih nauka pregažen statut i zakon.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanju kineskog brzog voza “Za naš narod želimo prava kakva imaju svi”. Intervju sa ministrom spoljnjih poslova Markom Đurićem povodom održavanja svesrpskog sabora u Beogradu “Okupljanje i zajedništvo u času velikih iskušenja”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *