ALO – O odluci Centralne izborne komisije u Sarajevu “Ponovo će se brojati glasovi za predsednika Srpske”. List prenosi poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom obilaska Raškog okruga “Moja molba je da čuvamo i gradimo mir”.

BLIC – “Srbi počeli da štede struju ali nedovoljno”, o tome da je potrošnja struje u prvih deset dana oktobra smanjena za 3,2 odsto. “Putinov Armagedon preti Ukrajini”, o ruskom bombardovanju ukrajinskih gradova.

VEČERNJE NOVOSTI – “Šest mera EU kao kazna za Beograd”, piše list, navodeći da jačaju pritisci EU zbog sankcija Rusiji. “Putinov totalni udar na Ukrajinu”, o novom bombardovanju ukrajinskih gradova koje je započela Rusija.

DANAS – U tekstu pod naslovom: “Državni budžet kao lični predsednikov novčanik”, list piše da država pred Novu godinu, planira da poštroši oko 45 miliona evra poklanjajući mladima po 5.000 dinara. “Piksi je vratio lepotu srpskom fudbalu”, kaže legendarni reprezentativac Slovenije Zlatko Zahović.

INFORMER – List piše o ruskom raketiranju ukrajinskih gradova “Putinova odmazda”. “Uhapšena 22 huligana sa gej-parade”, o hapšenju osumnjičenih za napad na policiju 17. septembra u Beogradu.

KURIR – Analiza stručnjaka o tome da li i koliko Srbiju košta neuvodjenje sankcija Rusiji “Koja je cena neutralnosti”.

NOVA – List prenosi navode stručnjaka o izgradnji naftovoda od Srbije do Madjarske u tekstu: “Vučić hoće da baci 200 miliona evra za naftovod”. O mladim lekarima koji su napustili Srbiju čim su diplomirali “Pobegli smo zbog boljih uslova i plate od 3.000 evra”.

POLITIKA – O najnovijem ruskom bombardovanju Ukrajine “Odmazda Rusije zbog napada na Krimski most”. “Državna politika naše zemlje na meti grupa za pritisak”, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF – “Vučić: Više puteva smo izgradili u prethodne tri godine nego za 40 poslednjih”, list prenosi izjavu predsednika Vučića tokom posete Raškom i Moravičkom okrugu.