ALO – “Planulo 100.000 vaučera za dva sata” o velikom interesovanju za vaučere od 10.000 dinara za odmor u Srbiji.

BLIC – Ispovest majke čija je beba stradala u požaru “Bacila sam ćerke kroz prozor da ih spasem”. Noviteti u obrazovanju “Razredni će praviti ‘dosijee’ o učenicima”.

VEČERNJE NOVOSTI – Zdravstvo “Najduži red kod ortopeda, radiologa i endrokrinologa”. Navodni plan Berlina “Nemačka se priprema za rat sa Rusima na leto 2025”.

DANAS – Šest godina od ubistava Olivera Ivanovića “Ubice i nalogodavci nepoznati”. Najstariji građani satima čekali “Penzioneri koji su ostali bez vaučera – smrznuti i besni”. Fenomen “preletanja” u “SNS ne žali milione za kupovinu odbornika”, piše list.

KURIR – List prenosi izjavu potpredsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića “Predsednik u subotu predstavlja plan za bolji život građana”.

NOVA – “Lekari iz Srbije zbog boljih plata idu i u Crnu Goru”, naslov teksta o zaradama zdravstvenih radnika. Šta je to “Srbiji protiv nasilja” ponudila koalicija “Nada” – “Od blokade Skupštine grada do bojkota izbora”.

POLITIKA – “Dodatna ulaganja države za decu obolelu od retkih bolesti”, o najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića. “U objektima ‘Deleza’ nema dnevne štampe” o žalbama ljudi da ne mogu da kupe novine u marketima tog trgovinskog lanca.

SRPSKI TELEGRAF – List o ratu u Ukrajini piše: “Neće ostati ni kamen na kamenu, Putin na Ukrajinu baca monstrum bombe”.