BLIC -“Julija juriša na Putina”, udovica Navaljnog najavila nastavak borbe za Rusiju. List piše i da “Jokić zove Dončića u Denver”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Skratili uzletanje, ugrozili putnike”, drama na “Tesli” u nedelju, piše list.

DANAS – “Večiti troše pare države kao pijani milijarderi”, za sedam godina država častila košarkaške klubove Partizan i Zvezdu sa 60 miliona evra. List prenosi i izjavu tužiteljke Bojane Savović “Cilj 11 disciplinskih postupaka je da mi se naruši intergitet”.

NOVA – “Svedočenje iz pakla”, piše list o iskazu Uroša Blažića, optuženog za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju. List prenosi i utiske sa proslave 64. rođendana Momčila Bajagića Bajage: “Svirali smo svuda gde je bilo struje”.

POLITIKA – “Huti podvodnim dronom gađali američki brod”, nastavljaju se sukobi u Crvenom moru. List piše i o obećanju premijerke Ane Brnabić da će biti ostvaren “Skok u budućnost”.

KURIR – “Filmska priča”, čudesan život Milana Popovića. List piše i o “raslodeli karata”, nezvanični favoriti za funkcije su Đurić šef diplomatije, Dačiću opet MUP, a novi ministar Baki Anđelković.

SRPSKI TELEGRAF – “Zemunci imali dil sa kabinetom Koštunice”, ekskluzivna ispovest bivšeg šefa UKP Mileta Novakovića, piše list. List piše i da opozicioni mediji “linčuju voditeljku jer je radila svoj posao i intervjuisala Vučića”.

ALO – List piše da je “reka ljudi ispratila protu Milana”, o sahrani oca Nebojše Glogovca.

INFORMER – “Vjosa Osmani: Vučić neće da prizna Kosovo, ali ima ko hoće”, piše list. List o smrti Navaljnog piše: “Nova teorija – Zapad ubio Navaljnog?!. Njegova smrt bila je u interesu Putinovih neprijatelja, tvrde Rusi”.