ALO – “U školu samo ko hoće i može” o uslovima pod kojima je počela nastava u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo.

BLIC – “Tri opcije roditelja dece iz ‘Ribnikara'”, o tome kako će biti završena školska godina za učenike te škole. O nominaciji Džejmsa O’Brajena za pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja “Bajdenov specijalac za Balkan”.

VEČERNJE NOVOSTI – O načinu završetka školske godine za učenike škole “Vladislav Ribnikar” list piše pod naslovom “Ko neće u školu zaključuju mu ocene”. “Eskobar ruši sve dogovore oko ZSO”, list piše da je američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar odgovoran za to što Priština ne primenjuje dogovor o ZSO.

DANAS – “Vučić se nada da će se protesti razvodniti”, list analizira da li će biti ispunjeni zahtevi građana i opozicije sa protesta “Srbija protiv nasilja”. “Muzikoterapija nije metoda protiv traume”, o spornoj terapiji za učenike OŠ “Vladislav Ribnikar”, zbog koje je pokrenut vanredni inspekcijski nadzor u Klinici za psihijatriju UKC Srbije. Arhitekta Bojan Kovačević o proširivanju Beograda na vodi “Beogradski sajam da ostane javno kulturno dobro”.

INFORMER – List piše da se utvrđuje zbog čega je dečak od 13 godina počinio masovno ubistvo u beogradskoj osnovnoj školi “Kostina majka pod istragom”.

KURIR – “Ribnikar” o masovnom ubistvu u toj beogradskoj školi, i njegovim posledicama.

NOVA – O svedočenju oca devojčice ubijene u OŠ “Vladislav Ribnikar” list piše pod naslovom “Moja sudbina je teška, ali ću je nositi onako kako me je Sofija mudro naučila”. List navodi da lokalni moćnik u Lajkovcu poziva građane na skup SNS-a “Telefonom nudi pare i posao za dolazak na kontramiting”. O novom ministru prosvete “Umesto Ružića neko iz redova socijalista”.

POLITIKA – Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković o 120 milijardi ulaganja “Povećane i subvencije po hektaru”. O situaciji nakon višestrukog ubistva “Prosvetna inspekcija ušla u OŠ ‘Vladislav Ribnikar'”.

SRPSKI TELEGRAF – O Srbima sa Kosova koji su krenuli pešice na skup Srpske napredne stranke u Beogradu, 26. maja “Noge su nam krvave, ali smo u petak u Beogradu”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *