BLIC – Na izborima neka nova lica, ali stari pobednici “Vučić iskoristio autogolove opozicije”.

ALO – List piše da se u opzicionim redovima vodi “rat” oko toga ko će biti lider opozicije. “Ukrajincima dozvola da ruše avone iznad Rusije” o novim dešavanjima u rusko-ukrajinskom sukobu.

VEČERNJE NOVOSTI- Centralna tema analiza lokalnih izbora “Četiri ključne poruke birača”. Žrtve porodičnog nasilja bez zaštite: “Decu ubijenih majki treba spasiti ulice”.

DANAS – Za sada izvesna većina opozicionih partija u nekoliko beogradskih opština “SNS slavi vlast u Nišu, opozicija sprema odgovor”. Da li je delovanje aktivista SNS na dan izbora bilo legalno: “Čime se bave kol centri sem zvanjem glasača”.

INFORMER – “Vučićeva pobeda čista k’o suza”, piše list o izveštaju posmatrača ODIHR koji su pratili lokalne izbore u Srbiji. “Orlovi će proći grupu”, o prognozama rezultata fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

KURIR – “Pet ključnih odgovora koje su dali lokalni izbori”, analiza izbornih rezultata. “Uskoro lečenje sopstvenim matičnim ćelijama”, piše list.

NOVA – Sve je ukazivalo da je SNS u Nišu pao sa vlasti, a onda je GIK prelomio: “Niškoj opoziciji vlast otima pobedu”, piše list. Pokret Kreni-promeni osvojio 17,7 odsto glasova u glavnom gradu: “Razočarani glasači vinuli Manojlovića do statusa novog lidera”.

POLITIKA – Stavljena tačka na izborne nedoumice u gradu na Nišavi: “SNS i Ruska stranka imaju većinu u Nišu”, piše list. Analiza ODIHR-a: “Izbori dobro organizovani, kampanja bila slobodna”.

SRPSKI TELEGRAF – “Opozicija htela da napravi haos i izvede narod na ulice”, piše list o incidentima u nedelju kada je bio izborni dan.