ALO – List piše da je Rusija pokrenula masovne raketne udare na Ukrajinu: “U napadu na Kijev 30 mrtvih!”.

BLIC – “Na fakultetima i produžeci za prvi krug upisa”, nakon prijemnog, prazna i budžetska mesta. List piše i da je “Košarkašima otvoren put do četvrtfinala OI”.

VEČERNJE NOVOSTI – “U tišini obnovili dom Deve naciste”, revizija istorije na Kosovu i Metohiji. List piše i o novim cenama putarina: “Od Beograda do Niša za 1.130 dinara”. 

DANAS – “Režimu Rio Tinto preči od građana”, aktivisti “Ne damo Jadar” pušteni da se brane sa slobode nakon blokade pruge i privođenja. List prenosi i reagovanje Srđana Škora o navodima da je pretio Danilu Vučiću i predsedniku Srbije: “Legalizovali su laž, a izjava je isečena”.

INFORMER – O rezultatima parlamentarnih izbora u Francuskoj i posleizbornim kombinatorikama, list piše da je ta zemlja “na ivici rata”.

KURIR – List piše o preporukama za putovanje po najavljenim visokim temperaturama “Oprez”.

NOVA – “Ruska ‘stolica’ mogla bi prva da se izmakne”, Vučićeva politika balansiranja izmeđi istoka i zapada odoleva, ali je sve češće na ispitu, piše list. List piše o “teroru policije”: Građani Lučana i Guče u strahu.

POLITIKA – “Srbija je u julu kupila dodatnih pet tona zlata”, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. “Francuskoj preti politička paraliza”, o rezultatima parlamentarnih izbora u toj zemlji.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića: “Uranijum nemamo, ali litijum imamo”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *