Advokat u Teksasu imao je nesrećnu avanturu jer se na onlajn saslušanju sa jednim sudijom pojavio na ekranu sa sve mačijim brkovima, ušima i njuškom jer je zaboravio da isključi filter – mačka.

Na video snimku vidi se advokat Rod Ponton sa filterom mačke tokom onlajn saslušanja preko aplikacije Zum, kako pokušava da objasni nesrećnu situaciju saosećajnom sudiji.

“Mislim da ste aktivirali filter”, rekao je najpre sudija Roj Ferguson (Roy).

Potom advokat, čiji se glas čuje iza slike bele mačke, sve više uznemiren pita: “Da li me čujete, gospodine sudija?”.”Čujem Vas, ali mislim da imate neki filter”, odgovorio mu je sudija.”Jeste”, potvrdio je advokat, tako što se na ekranu vidi mačka kako klima glavom.

“Ne znam kako to da uklonim. Moja pomoćnica je pored mene i ona pokušava, ali sam spreman da nastavim i tako”, rekao je advokat koji je posle nekog vremena rekao sudiji da je sad dobro i da više nije mačka.

Sudija je potom preneo video snimak na društvene mreže uz obrazloženje da incident pokazuje koliko je pravosudje posvećeno svom radu uprkos izazovima epidemije korona virusa.

“Ako sam na trenutak mogao da zasmejem ljude, posebno u ovim teškim vremenima, srećan sam što je bilo na moj račun”, naveo je advokat.