Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je razočaran rezultatom utakmice u Novom Pazaru (0:0), ali i da su uslovi za igru bili neregularni zbog lošeg terena.

“Uslovi, odnosno neuslovi za igru. Ovo je zaista na ivici regularnosti, ne može da se igra na ovakvom terenu. Ali morali smo da postignemo gol. Imali smo četiri, pet šansi i nemamo pravo da se ponašamo nonšalantno, kao da ćemo imati mnogo više šansi. Nedostajali su nam (Miroslav) Vulićević i (Danko) Lazović koji znaju kako se prelamaju ovakve utakmice”, rekao je Nikolić za televiziju Arenasport posle utakmice.

“Kontrolisali smo igru iza lopte i nismo dozvolili Novom Pazaru da stvori prilike. Razočaran sam rezultatom, ostaje gorak ukus zbog uslova u kojima se igrala utakmica”, dodao je on.

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš čestitao je svojim igračima na, kako je rekao, dobroj igri.

“Bili smo pod velikim pritiskom kako se približavala utakmica, ali smo verovali da možemo da čvrstom i odgovornom igrom možemo dođemo do dobrog rezultata. Imali smo mali pad igre, u završnici prvog i završnici drugog poluvremena, ali čestitam mojim igračima na odlično odigranoj utakmici, ovaj rezultat će nam mnogo značiti na psihološkom planu”, rekao je Njeguš.