“Aleksandar Vučić je šef mafije, a ne šef države. On se slika sa Milanom Radoičićem koga su relevantne međunarodne institucije označile kao vođu organizovane kriminalne grupe, zajedno sa Zvonkom Veselinovićem, a ta grupa se bavi švercom roba, oružja i narkotika. Ta slika je poruka pravosuđu da su oni zaštićeni i pruža im ohrabrenje da nastave sa kriminalom”, rekao je Novaković u skupštini Srbije.

Dodao je da je Đukanović “čistač” koji “pere prljave kriminalne tragove režima” i zastupa Dijanu Hrkalović, koja je kao visoka funkcionerka ministarstva unutrašnjih poslova stala na stranu kavačkog kriminalnog klana u obračunu sa suparničkim škaljarskim klanom.

Kako tvrdi, SNS štiti Hrkalović jer postoji opasnost da bi u suprotnom mogla da progovori o kriminalu režima.

“Andrej Vučić se slikao sa Zvonkom Veselinovićem, a sadašnji direktor BIA Aleksandar Vulin slikao se sa vlasnikom ‘Jovanjice’ Predragom Koluvijom, optuženim za uzgajanje marihuane na najvećoj plantaži u Evropi. Jasna je poruka koja se šalje. Policajac, tužilac i sudija prvo pomisle da je reč o zaštićenim osobama kada vide te slike”, upitao je Novaković u skupštini, a saopštila je Narodna stranka.