“Dobio sam samo pozitivne informacije o Čukaričkom. Ni jednog trenutka se nisam dvoumio, iako je bilo teško na brzinu odlučiti. Navikao sam na Novi Pazar, ali vreme je da se krene dalje. Nove saigrače poznajem sa terena, bili smo rivali, sada ćemo biti zajedno”, rekao je Aganspahić, a prenosi Čukarički na zvaničnom sajtu.

On je istakao da je u Novom Pazaru proveo lepih godinu i po dana i da je ispisao istoriju kao najbolji strelac tog kluba u superligaškoj istoriji.

“Nosim samo pozitivne utiske o klubu, gradu i svim ljudima sa kojima sam imao prilike da tamo sarađujem. Vreme provedemo tamo ostaće mi u najlepšem sećanju”, naveo je Aganspahić.

Napadač iz Bosne i Hercegovine u Čukarički je stigao kao zamena za Đorđa Jovanovića, koji je otišao u Makabi iz Tel Aviva.

“Biće teško, ali je to veliki izazov. Probaću da dam sve od sebe da dostojno zamenim Jovanovića. On je fantastičan igrač, napravio je ozbiljne cifre u Čukaričkom, što se tiče broja postignutih golova i transfera. U svakom ozbiljnom klubu velika je konkurencija, koja tera svakog pojedinca da još više i bolje radi. Tako je i ovde. Upoznat sam i sa kvalitetima Marka Rakonjca i Mihajla Spasojevića, drago mi je da ćemo sarađivati”, kazao je Aganspahić.

“Prvi utisci su sjajni, siguran sam da će mi klub pomoći u daljoj karijeri i da ću uspeti odmah da se nametnem treneru”, dodao je on.

Osim Novog Pazara, Aganspahić je tokom karijere nastupao još za Čelik iz Zenice, Krupu, Mladost Doboj Kakanj, norveški Raufos, Osijek i Sarajevo.