„Glas za naš Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije, za Dveri i Pokret obnove Kraljevine Srbije je siguran glas iznad cenzusa. Mi očekujemo da ćemo biti jedna od najjačih patriotskih opozicionih izbornih lista, samim tim i da ćemo imati najveću opozicionu poslaničku grupu u Skupštini Srbije i naravno u Skupštini Grada Beograda“, rekao je Obradović televiziji B92.

On je ocenio da je medjustranački dijalog vlasti i opozicije o poboljšanju izbornih uslova „napravio odredjene pomake“, ali nedovoljne.

„Mi i dalje ukazujemo na stvari koje nisu dovoljno dobro uradjene u sferi medija, u sferi izbornog procesa, medjutim ono što je važno je da opozicija ima priliku da se čuje njen glas, a gradjani onda neka procene ko je u pravu i za koga će glasati“, kazao je On.

Istakao je da ne može da razume da neki iz opozicije odbijaju gostovanja na pojedinim medijima, jer su se oni „godinama borili za slobodu medija i mogućnost da se opozicija čuje u njima“.

„Sada kada nam se ta mogućnost otvara, ja zaista ne mogu da razumem zašto bi neko iz opozicije to odbio. Pa upravo nam je cilj bio da dodjemo u medije i da možemo da predstavimo svoj program“, rekao je Obradović.