“Beograd ima potencijal da bude centar preduzetništva, inovacija i poslovnog prosperiteta u regionu. Taj naš potencijal ćemo razviti posle smene vlasti jer su ljudi naš najveći resurs i to niko ne može da nam oduzme”, istakao je Obradović, a saopštila Koalicija.

On je naveo da plan podrazumeva osnaživanje komunikacije sa preduzetnicima na gradskom i lokalnom nivou, kao osnivanje informativnih centara i prostora za zajednički rad, kao i obezbeđivanje prostora radi podrške preduzetničkim inicijativama.

Takođe, promovisanje preduzetništva kroz godišnje marketinške kampanje, organizaciju događaja koji će podsticati inovativna rešenja, kao i promociju programa podrške među školama i fakultetima radi inspirisanja budućih preduzetnika.

“Ovim merama, želimo stvoriti okruženje koje će podržavati naše preduzetnike na putu ka uspehu. Pozivam sve sugrađane da glasaju za listu ‘Srbija protiv nasilja’ i da se pridruže zajedničkom naporu kako bismo zajedno izgradili Beograd koji podržava kreativnost, inovacije i preduzetnički duh”, zaključio je Obradović.