Kako je najavljeno iz Skupštine grada, na dnevnom redu sednice su i predlozi planova detaljne regulacije dela naselja Cerak vinogradi na Čukarici i područja izmedju privredne zone „Autoput“ i Aerodroma „Nikola Tesla“.

Pred odbornicima će se naći izmena i dopuna plana detaljne regulacije za deo bloka izmedju ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine u opštini Savski venac, kao i Plan detaljne regulacije za prostornu celinu uz ulicu Dunavski kej, Linijski park – Beograd i Ulicu Žorža Klemansoa u opštini Stari grad.

Odbornici će odlučivati i o ostvarivanju prava na finansiranje troškova postupka biomedicinski potpomognutog oplodjenja za parove sa jednim detetom kao i o izmenama odluke o utvrdjivanju zakupnina za poslovni prostor na kojem je nosilac prava javne svojine Grad Beograd, odnosno na kojem grad ima posebna svojinska ovlašćenja.

Na dnevnom redu su i predlozi izmena odluka o postavljanju bašte ugostiteljskog objekta, o postavljanju tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na teritoriji grada Beograda, a takodje i predlog o dodeli naziva ulice na Zvezdari po nekadašnjem jugoslovenskom bokseru Mati Parlovu.

Sednica će početi u 10 časova u zgradi Skupštine Srbije.