Tri biznis parka povezuje ulica Milutina Milankovića (Green Heart, Forty One i 19 Avenue),  jedna zgrada je prekoputa Beogradske arene a još jedna (Belgrade business centar) pored naselja Belvil. Sve zajedno imaju oko 122.000 kvadrata premium poslovnog prostora, navodi se

Prema pisanju Forbsa, praktično u isto vreme kada je srpskoj javnosti obznanjeno da kupuje beogradske poslovne zgrade Diofa fand menadžment je promenio ime u Granit fand menadžment. Kako je navedeno na sajtu kompanije tim povodom, Granit fand menadžment će se oslanjati na stručnu podršku Granit banke, koja je jedna od najznačajnijih u Mađarskoj, a u kojoj Tiborcova grupacija takođe ima udeo.

S promenom imena, investiciona kompanija pokrenula je i novi međunarodni brend – Grandum. Pod tim imenom će biti objedinjene sve usluge i ciljevi u poslovima s nekretninama. Ta filijala osnovana je 2023. i planirano je da upravlja nekretninama ukupne površine 280.000 kvadrata pod novim imenom.

Prema saznanjima Forbs Srbija, u proteklih nekoliko nedelja, poslovne zgrade na Novom Beogradu dobile su novi brending. Stakla na ulaznim vratima oblepljena su nazivom Grandum Real Estate, a ispred njih su izmenjeni i tzv. totemi gde je umesto naziva prethodnog vlasnika, Indoteka, sada pozicioniran naziv Grandum.

U ovim zgradama nalaze se neke od najvećih i najpoznatijih kompanija i institucija u Srbiji poput Nestlea, Adidasa, Tetra Paka, Apatinske pivare, Šnajder Elektrika, Bol korporacije, Unikredit i Halk banke, Er Srbije, Filip Morisa, ambasade Australije i Delegacije Evropske unije u Srbiji i dr.

Ono što firma zeta Viktora Orbana još nije menjala su nazivi kompanija koje upravljaju ovim poslovnim pakovima. Vlasnička struktura svih je ista – 70 odsto je u vlasništvu mađarske firme Office planet, a 30 odsto u vlasništvu druge mađarske firme Gordius. Kompanije i dalje vode Mirko Smiljanić i Marton Kalmar Nađ.

Forb prenosi i da uvid u podatke katastra pokazuje da je samo zemljište pod poslovnom zgradom House kod Beogradske arene u vlasništvu kompanije, dok su ostale parcele na kojima su izgrađeni poslovni parkovi odnosno zgrade i dalje u vlasništvu Republike Srbije ili Grada Beograda a zemljište je dobijeno na osnovu zakupa.