Orlić je za televiziju Pink rekao da među opozicijom “nema nikakve razlike kako su reagovali” na obraćanje predsednika Srbije u kome je najavio da zemlju čekaju teške odluke, i da je “i leva i desna strana (opozicije) ista gomila štetočina” time što su za Vučića rekli da je “izdajnik”.

“Mi nećemo da odustanemo od svoje zemlje i nastavljamo da se borimo, to je ono što radi Aleksandar Vučić. Potpuno je drugačije kada imate jedinstven stav po nekom pitanju. Ovo nije pitanje od prošlog petka, mnogo duže traje”, rekao je Orlić.

On je rekao da je Srpska napredna stranka (SNS), čiji je funkcioner, podržavala u Skupštini Srbije odluke koje su sadašnji pripadnici opozicije donosili po pitanju Kosova i Metohije, kada su bili na vlasti, da bi se pokazalo jedinstvo države po tom pitanju, a da je sada stav pripadnika opozicije “da budu bezobrazni i nadaju se propasti svoje zemlje ako će im to doneti korist”.

Orlić je rekao da je vlast sa SNS na čelu u prethodnom periodu “štitila svoje pozicije jačanjem države”, u cilju odbrane Kosova i Metohije.

Prema njegovim rečima, napadi na predsednika Srbije su borba opozicije za jeftine političke poene, “patološka mržnja i to što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića”, što je za Srbiju “potpuno jalovo i štetočinski”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *