Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio je danas da će se na vanrednoj sednici Skupštine kluba u martu raspravljati o odgovornosti predsednika Milorada Vučelića za aktuelnu situaciju u klubu. 

Kako se navodi u saopštenju crno-belih, na sednici Upravnog odbora raspravljalo se o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni.

“Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart”, navodi se u saopštenju.

“Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa fudbalskog kluba Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom”, dodaje se.

UO Partizana je, takođe, potvrdio imenovanje Igora Duljaja, dosadašnjeg trenera Teleoptika, za novog trenera prvog tima.

“Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba”, navodi se u saopštenju Partizana.