Nosilac liste Patriotskog bloka „Srcem za Beograd“ Radmila Vasić izjavila je na skupu u glavnom gradu da će, ako pobede na izborima, nastojati da porodica bude na prvom mestu, da će „sačuvati“ vodoizvorišta Makiš i Surčinsko polje i urediti saobraćaj da bude efikasniji i „besprekorno čist“.

„Želimo da reformišemo gradsku upravu da bude servis gradjana, a ne obrnuto. Želimo da reformišemo Komunalnu miliciju da bude u službi gradjana, ili je neće biti“, kazala je Vasić.

Vasić je pozvala gradjane da glasaju za Patriotski blok na svim nivoima izbora 3. aprila, jer kako je navela, oni su obrazovani ljudi koji će doneti „preko potrebne promene“, a nisu deo sadašnje ni bivše vlasti.

Kandidat za gradonečelnika Beograda te koalicije i specijalista ginekologije i akušerstva u GAK Narodni Front Borislav Antonijević izjavio je da je došlo vreme da se Beograd „izleči“.

Antonijević je na skupu predstavljen kao jedan od osnivača udruženja gradjana „Lekari i roditelji za nauku i etiku“ „koji je digao glas u vreme medijskog mraka tokom pandemije“.

On je proteklom periodu učestvovao na „antiglobalističkim“ protestima na kojima je, izmedju ostalog, u pitanje dovodio sigurnost vakcina protiv korona virusa, efikasnost zaštitnih maski i pouzdanost PCR testova.

Antonijević je večeras najavio da će, ako postane gradonačelnik, grad voditi u saradnji sa stručnjacima.

Patriotski blok je večeras predstavio i svoj tim stručnjaka za Beograd koji, izmedju ostalih čine, profesori Aleksandar Lipkovski, Valentina Arsić Arsenijević, Djordje Čantrak, Violeta Stanimirović, Miloran Marinković, kao i advokat Djordje Ćirić i preduzetnik Nikola Varagić.

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE: