On je za portal Nova.rs rekao da stranke koje su činile koaliciju “Biramo Beograd” imaju odgovornost prema svojim biračima, kao i da su promovisali borbu i aktivno učešće “u borbi protiv ovog režima i krađe izbora”:

“Oni koji to žele su to prepoznali i glasali za nas. Sada bi bilo jako neodgovorno prema biračima na prvom mestu da se vratimo na bojkot kao nešto što nismo promovisali i nismo radili u kampanji. U svakom slučaju spremni smo da razgovaramo na sve teme za koje mora da postoji širi konsenzus unutar opozicije”, rekao je Pavlović.

Direktor kampanja pokreta “Kreni-promeni” i nosilac njihovih izbornih lista Savo Manojlović najavio je danas da će njihovi odbornici napustiti Skupštinu grada Beograda i opštinsku Skupštinu Novog Beograda.

“Zbog izbornih mahinacija koje su se desile odbijamo da učestvujemo na ovaj način u potpunom kršenju ustava i demokratije koja se dešava… Sada imate u Nišu prekrajanje izbornih spiskova, isto na Novom Beogradu, Starom gradu, Vračaru i u Čačku. To je direktan uvod u diktaturu”, ocenio je Manojlović.

On je dva dana ranije pozvao i druge stranke koje su učestvovale na izborima da učine isto, ali nije dobio pozitivan odgovor.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *