“Sedmica ‘Zdravlje’ koja će se održati od 30. januara do 2. februara 2022. godine u Dubaiju, odlična je prilika za istraživanje tržišta i svetskih trendova u ovim oblastima, za predstavljanje domaćih proizvoda i usluga, kao i prilika za pronalaženje partnera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i iz drugih zemalja, izlagača na svetskoj izložbi, radi izlaska na druga tržišta”, navodi se u saopštenju PKS.

PKS dodaje da je učešće na svetskoj izložbi omogućeno uz povlašćene uslove, koji obuhvataju besplatnu avio kartu za čarter let Beograd-Dubai-Beograd, besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i korišćenje Biznis haba PKS u slobodnoj zoni Južni Dubai.

Prijavljivanje je do 19. decembra, a zainteresovane kompanije treba da popune upitnike na engleskom jeziku koji su dostupni na linku: https://pks.rs/dubai-expo-2020 i da ih pošalju na mejl: farmacija@pks.rs.

Pod sloganom “Povezivanje umova, stvaranje budućnosti” (Connecting minds, creating the future) svetska izložba “Ekspo 2020 Dubai”, koja okuplja učesnike iz više od 190 država, počela je 1. oktobra 2021. i trajaće do 31. marta 2022. godine.