Na 83. mestu liste sačinjene od 250 kandidata nalazi se studentkinja Fakulteta političkih nauka i članica Demokratske stranke Dženana Čalaković iz Tutina, dok je jedno mesto ispod nje Benjamin Birđozlić, pravnik iz Novog Pazara, član Stranke slobode i pravde.

Ova lista koju čine opozicione stranke biće na petom mestu na glasačkom listiću.

Na listi “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, koja je četvrta proglašena, nalaze se dvojica žitelja Sjenice i po jedan stanovnik Novog Pazara i Tutina.

Penzioner Salih Selimović iz Sjenice je na 25, a njegov sugrađanin inženjer mašinstva Radoslav Kaličanin na 96. mestu. Studentkinja Simona Veselinović iz Novog Pazara je 134, a Tutinac, mašinski inženjer, Velibor Savić 147.

Na 36. mestu liste “Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju” nalazi se Veroslav Karličić, službenik iz Sjenice, dok je inženjer mašinstva Goran Sarić iz Novog Pazara na 146. mestu.

Na listi “Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici” su komercijalista iz Sjenice Vlastimir Kaličanin (137) i penzioner iz Novog Pazara Jovan Jošić koji je na 202. mestu.