U ekipi iz Majamija Bem Adebajo bio je najefikasniji sa 30 poena i 11 skokova. Kajl Lauri postigao je 25 poena, Tajler Hirou 23 poena uz sedam skokova.

Majami je izgubio treću uzastopnu utakmicu, četvrtu u poslednjih pet.

Košarkaši Indijane pobedili su Jutu sa 111:110 i ostvarili drugi trijumf na gostujućem terenu ove sezone.

Pejserse je predvodio Makolm Brogdon sa 30 poena, devet skokova i četiri asistencije. Ti Džej Mekonel postigao je 21 poen uz osam skokova i pet asistencija, a Majls Tarner 13 poena uz devet skokova.

Juta je ove sezone prvi put izgubila na domaćem terenu, a najefikasniji u ekipi bio je Donovan Mičel sa 26 poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Rudi Gober postigao je 19 poena i imao je 11 skokova, a Džordan Klarkson dodao je 11 poena.

Gober je jedan od četvorice isključenih četiri minuta pre kraja utakmice. Zbog koškanja na terenu ranije su završili meč Tarner, Gober, Mičel i Džo Ingls.

Košarkaši Toronta pobedili su Filadelfiju sa 115:109 i naneli joj treći uzastopni poraz.

Ekipu je do pobede predvodio Vanvlit sa 32 poena, sedam asistencija i šest skokova, a ubacio je šest „trojki“. O Dži Anunobi i Geri Trent u pobedi su učestvovali sa po 20 poena, a Kris Bučer sa 17.

U ekipi Filadelfije najbolji je bio Tajris Maksi sa 33 poena, pet asistencija i četiri skoka. Tobajas Haris dodao je 19 poena, sedam skokova i sedam asistencija, a Set Kari 15 poena.

U timu zbog zdravstvenog protokola nije bilo Džoela Embida, Ajzee Džoa i Matisa Tajbula.