Nikse su predvodili Džejlen Branson sa 30 poena, pet skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte, Džulijus Rendl sa 25 poena, 12 skokova i osam asistencija i Ar Džej Baret sa 24 poena.

Džoš Hart pobedi je doprineo sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija, a Imanuel Kvikli i Mičel Robinson sa po šest poena.

U ekipi Majamija nije bilo najboljeg igrača Džimija Batlera zbog problema sa desnim skočnim zglobom. Najefikasniji u toj ekipi bio je Kejleb Martin sa 22 poena, a imao je i osam skokova.

Gejb Vinsent dodao je 21 poen uz pet asistencija, Maks Strus 17 poena, a Bem Adebajo 15 poena, osam skokova i šest asistencija.

Naredna treća utakmica igra se u nedelju uveče u Majamiju.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su protiv Golden Stejta u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije, pošto su pobedili sa 117:112.

Lejkerse je predvodio Entoni Dejvis sa 30 poena, 23 uhvaćenih lopti, pet asistencija i četiri blokade. Lebron Džejms dodao je 22 poena, 11 skokova, četiri asistencije i tri blokade, dok su po 19 poena postigli Danđelo Rasel i Denis Šruder.

U ekipi aktuelnog šampiona najefikasniji je bio Stefen Kari sa 27 poena uz šest skokova, Klej Tompson postigao je 25 poena, a Džordan Pul 21 poen uz šest asistencija. On je promašio “trojku” za izjednačenje 9,7 sekundi pre kraja utakmice.

Kevon Luni postigao je 10 poena za Voriorse i imao je 23 uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Druga utakmica igra se u noći između četvrtka i petka i ponovo će Golden Stejt biti domaćin.