“Vučićev režim je sprečio pristalice državotovorne opozicije da iz više od trideset gradova krenu ka prestonici”, navelo je Pokret obnove kraljevine Srbije koji protest organizuje zajedno s Novom Demokratskom strankom Srbije, strankom Zavetnici i Pokretom Dveri.

Saopšteno je da su zaustavljeni su autobusi iz Zrenjanina, Kragujevca, Novog Sada, Šapca, Kraljeva, Zaječara, Kruševca, Lebana, Leskovca, Vranja, Užica.

Zaustavljaju se autobusi, iako tehnički ispravni, raskidaju se ugovori o prevozu, a vozila se šalju na vanredne tehničke preglede, navedeno je u saopštenju.

Vlast ovim “pokazuje koliko se uplašila opravdanog gneva naroda”.

“Državotvorna opozicija ističe da je pokušaj zastrašivanja koje nad sopstvenim narodom sprovodi odlazeći režim Aleksandra Vučića, neće proći. Kao što neće proći ni prihvatanje kapitalulacije koju donosi francusko-nemački plan” za normalizaciju odnosa Srbije i Kosova, naveo je POKS.

@novinskaagencijabeta U Užicu zaustavljeni autobusi građana u koji su krenuli na protest u Beograd #protest #kosovo #srbija ♬ original sound – NovinskaAgencijaBeta

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *