Implementacija sistema za upravljanje redovima u uslužnom centru lokalne samouprave, kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, trebalo bi da omogući efikasnije pružanje usluga građanima.

Pomoću “redomata” građani će moći da izaberu uslugu i dobiju listić na kojem će biti odštampani redni broj, mesto (šalter) na kojem je mogu ostvariti, a na raspolaganju će im biti i druge neophodne informacije.

Taj sistem će omogućiti građanima i da termin zakažu preko interneta, kao i da budu obavešteni SMS porukom o vremenu zakazanog termina. Takođe, pomoću tog sistema će moći da ocene kvalitet pružene usluge.

“Avantech” će biti u obavezi i da izvrši obuku zaposlenih u lokalnoj samoupravi za korišćenje tog sistema.

Ponuda te firme od 1,1 milion dinara bila je druga po uspešnosti, ali je tenderska komisija zbog neispunjavanja tehničkih zahteva odbila povoljniju ponudu “Q tronic”-a iz Beograda od 960.000 dinara.

Na tender Gradske uprave Novog Pazara prijavili su se i “Infotech studio” iz Niša koji je tražio 1,2 miliona dinara za taj posao, kao i “DP doo” iz Novog Pazara čija je ponuda iznosila 2,5 miliona dinara.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.