Poslanici će razmatrati izmene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, izmene Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata, izmene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine, izmene Zakona o Ustavnom sudu, zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije i izmene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije.

Pored pravosuđa, poslanici će razmotriti i davanje garancije Srbije po zaduženju Javnog preduzeća “Srbijagas”, regulisanje obaveza Srbije prema Međunarodnom monetarnom fondu na osnovu stendbaj aranžmana, potvrđivanje kredita za obnovu teretnog voznog parka Srbije.

Na dnevnom redu je i potvrđivanje četiri sporazuma između Srbije i Senegala, Angole, Bangladeša i Egipta o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša.

Poslanici će razmotriti i sporazum Srbije i Evropske unije o učešću Srbije u programu Horizont Evropa – okvirnom programu za istraživanje i inovacije, sporazum o saradnji između Srbije i Angole u oblasti bezbednosti i javnog reda, sporazum Srbije i Azerbejdžana o readmisiji lica koja nezakonito borave, kao i Sporazum o saradnji u oblasti odbrane između Srbije i Ekvatorijalne Gvineje.

Trebalo bi da se potvrdi sporazum između Srbije i Evropske unije o učešću u programu Erazmus plus, sporazum Severne Makedonije i Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Slovenije o aranžmanima zemlje domaćina u vezi sa statusom Stalne organizacije Balkanskih vojnomedicinskih snaga i njenog osoblja, sporazum Srbije i Tunisa o socijalnoj sigurnosti, Srbije i Azerbejdžana o vojnotehničkoj saradnji.

Poslanici na sednici treba da donesu odluku o imenovanju stalnog sastava Republičke izborne komisije, izmene u sastavu Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje i da odluče o nekoliko kadrovskih promena u skupštinskim odborima.