Nova usluga omogućava fizičkim licima koja su poreski obveznici Gradske poreske uprave Novi Sad da uz važeću ličnu kartu besplatno preuzmu kopiju rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na šalterima pošta na teritoriji Novog Sada, kao i u svim poštama širom Srbije.

To znači da Novosađani, ukoliko se zateknu van svog mesta stanovanja, kopiju rešenja o porezu na imovinu građana mogu da podignu u pošti u bilo kom gradu u kom se trenutno nalaze, istakla je Pošta Srbije.

„Integrisane usluge i uvezivanje sa drugim uslužnim preduzećima i ustanovama od značaja za naše građane kada god je to moguće, donosi boljitak u svakodnevnom funkcionisanju, bolji kvalitet života i rada, kao i bolju uslugu kojoj uvek težimo. Preuzimanje poreskih rešenja na šalterima pošta omogućili smo kako bi se smanjili redovi i čekanje, posebno zabeleženi u rokovima za plaćanje poreza“, rekao je Đorđević.

Dodao je da je saradnja sa Gradskom poreskom upravom Grada Novog Sada prva u okviru pilot projekta, a planirano je da se dobra iskustva prenesu i na druge gradove, posebno one najveće.

Đorđević je u Novom Sadu razgovarao i sa zaposlenima u Regionalnom poštansko-logističkom centru.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.