“Naše članice Sekcije za žensko preduzetništvo su za Novogodišnje paketriće za decu obolelu od karcinoma obezbedile oko 400.000 dinara ove godine”, rekla je ona.

Pozvala je mikro, mala i srednja preduzeća da se aktivno uključe i pomognu u humanitarnim akcijama i najavila da će 4. aprila biti organizovano humanitarno veče na kojem će biti uručeni vaučeri za braću Stojanović koji su ranjeni na Kosovu i stipendije za dvoje mladih ljudi iz ruralnih područja.

Istakla je da se zainteresovani privrednici, koji žele da učestvuju na toj humanitarnoj večeri, mogu javiti PKS na mejl preduzetnik@pks.rs.

Osnivač Fondacije “Humana srca” Danijela Vasiljević rekla je da je ovaj memorandum važan strateški dokument.

Podsetila je da humanitarna fondacija postoji godinu dana i da je do sada pomogla marginalizovanim grupama društva, osobama sa invaliditetom, deci bez roditeljskog staranja i socijalno ugroženim porodicama.

“Sa puno novih projekata nastavljamo i ove godine. Pre svega bih istakla humanitarno veče koje će biti organizovano 4. aprila kako bismo okupili sve privrednike i prijatelje koji su pomagali u toku prošle godine našu fondaciju. Potrudićemo se da prikupimo što više novca. Cilj je da se kupe tri kuće za socijalno ugrožene porodice u Gradu Leksovcu, Opštini Vlasotince i Dimitrovgradu”, rekla je ona.