Rediteljka Đorđević rekla je da je rad na stvaranju ove komedije predstavljao terapiju i za nju i za glumce koji su dali svoj maksimum.

„U predstavi se bavimo muško-ženskim odnosima, kao i koliko su naši izbori i očekivanja odgovorni za živote koje živimo.U pitanju je romantična komedija koja će publici biti izuzetno zabavna, a iz svog dugogodišnjeg iskustva znam da kada je na probama zabavno, onda i publika uživa“, rekla je Đorđević.

Direktor Regionalnog pozorišta Seadetin Mujezinović izrazio je očekivanje da će posle nekoliko kamernih predstava sa teškom tematikom, ova komedija biti lek i terapija svima kojima treba smeha u ovim teškim vremenima.

„U ovom ludom vremenu smeh je najbolja terapija i cilj nam je da publika uživa, dobro se zabavi i nasmeje. Mladi glumac iz Kraljeva Nikola Voštinić je ovom komadu dao novu energiju i drago nam je zbog saradnje sa njim“, dodao je Mujezinović.

Pored Voštinića uloge tumače i Rifat Rifatović, Lemana Bećirović, Kristina Jevtović, Dušan Živanić i Haris Šećerović.

Premijera predstave „Terapija“ zakazana je za utorak od 20 časova, a karte po ceni od 300 dinara se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra.