Krkobabić je govorio na predizbornom skupu u velikoj sali Narodnog pozorišta, na kome je, kako je navedeno u saopštenju, data puna podrška Aleksandru Vučiću kao kandidatu koalacije u kojoj i PUPS, za predsednika Srbije.
Skupu su prisustvovali u ime Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Perišić i u ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, predsednik Aleksandar Djurdjev.

Uz lidera PUPS-a govorili su i Perišić i Djurdjev, kao i kandidat za narodnog poslanika i predsednik gradskog odbora PUPS Niš Hadži Milorad Stošić i predsednik Gradske organizacije penzionera Mirko Zečević.

Perišić podsetio je na uspešnu saradnju SNS i PUPS u borbi za boljitak i dostojanstvo penzionera ali, kako je naveo, „i nesebično zalaganje da se selu vrati značaj koji je nekada imalo“.

Djurdjev je istakao da Srpska liga „itekako prepoznaje i uvažava napore PUPSa u nastojanju da se očuva nacionalni identitet, državno i lično dostojanstvo građana kroz ravnomerni regionalni razvoj.

„Srpska liga posebno ističe značaj i vodeću ulogu Milana Krkobabića i Akademijskog odbora za selo SANU u tom velikom nacionalnom poslu“ izjavio je Djurdjev.

U saopštenju je navedeno da je, Stošić rekao da Pokret Treće doba i Gradska organizacija saveza penzionera Niša daju punu podršku politici PUPS i izbornoj listi pod rednim brojem 1 “Aleksandar Vućić- Zajedno možemo sve“.